Kurv kr
0
0
Subtotal: kr

Du har ingen produkter i handlekurven.

Liberalistene Møre og Romsdal – Kun kvinnelige kandidater

Vårt lokallag i Møre og Romsdal har nå levert inn stortingslisten for stortingsvalget i 2021. Dette er en liste med KUN kvinner på alle listeplasseringene. Dette er jo utrolig morsomt med tanke på at vi tidligere har fått nyhetsoppslag på et relativt nystartet parti der vi leverte lister i enkelte kommuner med KUN menn på listene, noe vi i Rogaland forøvrig leverte inn selv også i år.

Vi i Liberalistene har faktisk en god del fantastiske kvinner i partiet. Vi kan nevne blant andre sexolog Kristin Spitznogle og Irene Hov for ikke å glemme andre som Victoria Sveinsson, Linda Marie Leirvik og Natalya Engelsrud Fritzen. Dette er kvinner som har mye bra å tilby Norsk politikk og som har erfaringer og kompetanse på sine områder.

Vi har mange sterke kvinner med sterke meninger i partiet, og det er flott å kunne vise. Et fritt, næringsvennlig og varmt samfunn opptar ikke kun menn. Herved ønsker vi også å sørge for en statistisk balanse som gjenspeiler samfunnet i 2021

Thea Jakobsen – Førstekandidat Møre og Romsdal

Noe av det Jakobsen er opptatt av er blant annet at fødselskullene blir lavere, vi har tidenes eldrebølge på vei, oljefondet er i praksis lovet bort i framtidige pensjonsforpliktelser. Vi blir stadig færre som skal betale stadig mer for stadig flere. Vi kan ikke låne penger i evig tid heller. Da er det de neste generasjonene som betaler, sier 22-åringen videre.

Her er Liberalistene Møre og Romsdals stortingsliste:

Thea Jakobsen (1998)

Tonje Nesje (1998)

Kristin Eilertsen (1988)

Inger Helen Brenna (1977)

Hermine Marie Hultman (1992)

Kristina Jonsen (1992)

Linda Marie Kvalsvik Leirvik (1997)

Kristin Spitznogle (1972)

Natalya Engelsrud Fritzen (1990)

Victoria Sveinsson (1999)

Ingrid Hæve Sedal (1989)

Tine Mari Hundstad (1992)

Frida Stenseth Rolland (1993)

Margunn Risbakken (1985)

Liberalistene

Legg igjen en kommentar

Del

Flere innlegg

Gratulerer med dagen

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen mine lesere! – Ja hvordan skal vel dagen feires hos dere? Her blir nok dagen forbigått i relativt stillhet men med kake.

Ransomware pandemien

Samtidig som vi er opptatt av om naboen ønsker vaksine eller om fremmede i butikken bruker maske eller ikke og arbeidsledigheten har steget med nesten

Ta en titt i butikken