Kurv kr
0
0
Subtotal: kr

Du har ingen produkter i handlekurven.

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen mine lesere! – Ja hvordan skal vel dagen feires hos dere? Her blir nok dagen forbigått i relativt stillhet men med kake. Jeg er glad i landet mitt, men ikke særlig glad i styresettet. I hvertfall ikke nå når folk flest opplever myndighetenes maktbehov på kroppen. 

Det var ille nok før, da vi var en relatutivt liten gruppe blandt befolkningen som opplevde å ha staten som overgriper, men det er desverre verre nå – Når hele landet opplever det. Desverre herjer Stockholm syndromet vilt og folk sitter og forsvarer overgrepene de blir utsatt for daglig.

Propagandaminesteriet jobber på som vanlig og folk flest har ikke overskudd nok til å stoppe opp å tenke litt. De bare papegøer det de blir fortalt av myndigheter og propaganda maskineriet. Vi, det Norske folk er oppdratt til å ikke tenke selv. 

Vi er oppdratt til å sende barna våre bort for så å jobbe lange dager for å få råd til finere hus enn de andre, finere biler, hytte og båt for så å sitte å jobbe oss halvt i hjel for å ha råd å betale skatten vår.

Det virker som folk helt har glemt at helt frem til midten av 80-tallet var det normalen at kun en i husholdningen, som regel mannen var ute i jobb og at en var hjemme og tok seg av barn og hjem. Nå sier ikke jeg at jeg er imot at kvinner jobber, tvert imot.

Jeg syns alle skal ha den muligheten. Tankekorset jeg stiller meg er at vi på den tiden hade EN inntekt – Likevel satt familier igjen med MER penger å bruke pr. måned enn det vi gjør i dag når begge foreldrene er i jobb. Det var jo liksom litt av det politikerne lokket med når de fikk kvinnene ut i arbeid – Mer inntekt til familiene – Men det har ikke skjedd og folket ser ikke ut å ha fått med seg at til tross for to inntekter har tid til familien og økonomien rast sammen.

Start video

Birkelunden mannskor - Norges Skaal

Norges Skaal er norges første nasjonalsang, skrevet i 1771 av den norske studenten og presten Johan Nordahl Brun – Fremført i 2015

Velferdsgodene som sosialistene snakker varmt om på inn og utpust blir stadig færre, men før «pandemien» reduserte de for de svakeste – Slik at den jevne nordmann selv ikke merket at det ble mindre å mindre velferd – Desverre så falt denne taktikken i fisk sammen med pandemien da arbeidsledigheten steg med nesten 300 prosent. Da satt de samme menneskene som før «pandemi»-tid  kommenterte «Få en jobb» «slutt å røyk» «flytt på bygda» når man kommenterte og prøvde å sette fokus på NAVs lange behandlingstd eller dårlige menneskesyn og evt utbetalinger – De sitter nå og klager over det samme. Tenk om disse menneskene kunne stått sammen før og ordnet problemet istedenfor å klage på de som opplevde at det ikke fungerte? Nå sitter de selv og venter oppimot 4 måneder på å få ut penger etter permitteringer og sliter med et enormt byråkrati der det er et hav av forskjell på å «få sparken» og å bli permittert.

Heldigvis for Staten er mennesket enkelt. Nå sitter vi også å kranger mellom hverandre. Medmenneske mot medmenneske. Noen klager fordi noen ikke vil ta vaksine, noen klager fordi noen ikke vil bruke maske. Media og politikere bygger opp under hatet – Oss mot oss. Det er slik de vil ha det. Da får vi ikke med oss hva de virkelig driver med. Men en ting er sikkert. Jeg liker mye bedre den delen av befolkningen som sier «Jeg bryr meg ikke hva du gjør men jeg mener dette fordi …» Enn de som sier «DU MÅ GJØRE SOM JEG GJØR ELLERS ER DU *sett inn skjellsord og utrykk her*»

Ha en fantatastisk 17. mai å må folket våkne å snu seg mot makta å se hva de driver med slik at vi igjen kan få feire en 17. mai uten å være okkupert av makter som ikke lnsker oss noe godt.

Jeg lagde denne satiriske videoen til 17. Mai 2018. Lite visste jeg da at 17. Mai 2021 skulle være det andre året på rad der 17. Mai feiring skulle være helt forbudt.

Morsomt nok ble Ja vi elsker offisielt innført som Norges nasjonalsang 11. Desember 2019, til tross for at den har vært brukt som nasjonalsang siden 1864.

Legg igjen en kommentar

Del

Flere innlegg

Ransomware pandemien

Samtidig som vi er opptatt av om naboen ønsker vaksine eller om fremmede i butikken bruker maske eller ikke og arbeidsledigheten har steget med nesten

Politiet vil være anonyme

Politiet har lenge villet ha seg frabedt å bli filmet og fotografert når de utfører sitt arbeid. Dette har de begrunnet med at det er

Ta en titt i butikken