Godt Nytt År!

Et tiår er på vei ut og et nytt tar til. Det tiåret vi legger bak oss er preget av myndigheter som sakte men sikkert har tatt i bruk mer og mer makt mot oss, folket de er valgt inn for å tjene.

Hva vil det neste tiåret vise? En bedring eller mer og mer forbud, tvang og inngrep i våre menneskerettigheter?

I dette tiåret har vi fått innført fengselsstraff for ordene vi sier, vi har fått enormt mye domfellelse mot Norge fra menneskerettighetsdomstolen og myndigheter som ikke gjør noe for å rette opp i sine overgrep mot sitt eget folk.

Nå i corona tidene har politikerne virkelig vist sin sanne natur og at makt over oss er viktigere enn noe annet. Jeg kan nevne hytteforbud, kysseforbud, klemme forbud, forbud mot hvor mange og hvem en kan omgås og også bli tvunget å betale for å legge seg inn på hotell mot ens vilje. Reiserestriksjonene er også enorme.

Personlig håper jeg vi går en friere tid i møte det neste tiår men det kommer an på oss folket. Vi må ikke la dem splitte oss. Oss mot oss er det de ønsker for å innføre stadig mer inngrep i våre liv.

Vis hverandre respekt og vær åpen om hva du mener og tror på og hør hva andre har å si. Det er veien fremover for mer frihet likhet og trygghet. Trygghet fra stat og myndigheter er det alt for mange av oss som overhode ikke får.

Forhåpentligvis
GODT NYTT ÅR!!

Legg igjen en kommentar

Del

Flere innlegg

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen mine lesere! – Ja hvordan skal vel dagen feires hos dere? Her blir nok dagen forbigått i relativt stillhet men med kake.

Ransomware pandemien

Samtidig som vi er opptatt av om naboen ønsker vaksine eller om fremmede i butikken bruker maske eller ikke og arbeidsledigheten har steget med nesten

Ta en titt i butikken