Over ett år med 2-uker nedstengning

Mine tanker går til alle familiene som sitter og snur på hver krone fordi de ikke får lov å gå på jobben sine i disse dager. Alt på grunn av en virus pandemi som er så farlig at du må ta en test for i det hele tatt vite om en har det.

De personlige tragedien som følge av nedstengingen er mye verre enn de tragediene som følge av viruset.

Hvor langt skal dette gå?

Hvorfor respekteres hverken grunnloven som våre forfedre sloss for å gi oss? Hvorfor respekteres ikke menneskerettighetene som vi alle betaler dyrt for over skatteseddelen for å ha som en sikkerhet mot nettopp det som skjer nå?

Hvem skal fylle statskassen med skattepenger for å betale ut til alle som ikke får gå på arbeid? Den kortsiktige løsningen med å bøtelegge folk som ikke har inntekt fordi de bryter en av tusen regler som bryter med både grunnlov og menneskerettigheter som selv ikke adelen gidder å følge er ikke holbar særlig lenge.

Situasjonen er mørk og dyster, men det verste viruset er politikere i frykt som mener at de eier oss. 

Legg igjen en kommentar

Del

Flere innlegg

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen mine lesere! – Ja hvordan skal vel dagen feires hos dere? Her blir nok dagen forbigått i relativt stillhet men med kake.

Ransomware pandemien

Samtidig som vi er opptatt av om naboen ønsker vaksine eller om fremmede i butikken bruker maske eller ikke og arbeidsledigheten har steget med nesten

Ta en titt i butikken