Klima & MiljøØkonomiDet er lett å bruke andres penger

30. september 20200

Hvis vi normale folk skal kjøpe oss noe fint må vi kanskje spare en del, ta opp lån. Planlegge hvordan vi skal finansiere dette. Når det offentlige vil ha seg noe fint, som for eksempel en vei, sannsynligvis bygget etter føringer fra politikere og byråkrater uten kunnskap om hverken asfalt, sand, anleggsmaskiner eller bil generellt så øker de skattesatsene, setter en prislapp de føler er ok og begynner å bygge. De bygger til de er ferdig og når de får vite at prisen ble dobbelt så dyr, vel da setter de opp skattene eller setter opp et par ekstra bommer og går videre.

Som i dette tilfellet så legger de seg flate, altså – de sier de legger seg flate, men ingen tar ansvar – vel ingen andre enn oss, skattebetalerne. Vi tar vel heller ikke ansvaret vi blir bare fengslet om vi ikke betaler for politkerne og byråkratenes sløsing.

Jeg ønsker mer ansvar hos politikerne og mer edruelighet. Jeg ønsker at politikere holder seg mest mulig borte fra å legge føringer på hvordan praktisk arbeid skal utføres og at de skal holde fingrene mest mulig unna våre lommebøker. Denne saken er bare en av flere, vel de aller fleste saker er slik. Dette må ta slutt. Det er ikke holdbart i lengden

jansverre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vil du støtte oss økonomisk?

https://www.jansverre.net/wp-content/uploads/2020/03/hvit-drittlogo-1.png
Jan Sverre 2021
Kontakt
452 83 181
Bokngata 91, 5537 Haugesund
Populære linker
Hvordan kan DU hjelpe?
%d bloggere liker dette: