Kurv kr
0
0
Subtotal: kr

Du har ingen produkter i handlekurven.

Det er lett å bruke andres penger

Hvis vi normale folk skal kjøpe oss noe fint må vi kanskje spare en del, ta opp lån. Planlegge hvordan vi skal finansiere dette. Når det offentlige vil ha seg noe fint, som for eksempel en vei, sannsynligvis bygget etter føringer fra politikere og byråkrater uten kunnskap om hverken asfalt, sand, anleggsmaskiner eller bil generellt så øker de skattesatsene, setter en prislapp de føler er ok og begynner å bygge. De bygger til de er ferdig og når de får vite at prisen ble dobbelt så dyr, vel da setter de opp skattene eller setter opp et par ekstra bommer og går videre.

Som i dette tilfellet så legger de seg flate, altså – de sier de legger seg flate, men ingen tar ansvar – vel ingen andre enn oss, skattebetalerne. Vi tar vel heller ikke ansvaret vi blir bare fengslet om vi ikke betaler for politkerne og byråkratenes sløsing.

Jeg ønsker mer ansvar hos politikerne og mer edruelighet. Jeg ønsker at politikere holder seg mest mulig borte fra å legge føringer på hvordan praktisk arbeid skal utføres og at de skal holde fingrene mest mulig unna våre lommebøker. Denne saken er bare en av flere, vel de aller fleste saker er slik. Dette må ta slutt. Det er ikke holdbart i lengden

Legg igjen en kommentar

Del

Flere innlegg

Gratulerer med dagen

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen mine lesere! – Ja hvordan skal vel dagen feires hos dere? Her blir nok dagen forbigått i relativt stillhet men med kake.

Ransomware pandemien

Samtidig som vi er opptatt av om naboen ønsker vaksine eller om fremmede i butikken bruker maske eller ikke og arbeidsledigheten har steget med nesten

Ta en titt i butikken