Kurv kr
0
0
Subtotal: kr

Du har ingen produkter i handlekurven.

Overvåkningssamfunnet Norge

Politiet ønsker å overvåke alle mennesker i landet som reiser inn og ut av landet med fly. Dette skal hjelpe politiet å avdekke det de anser som alvorlig kriminalitet og nevner blandt annet terrorisme. Dette er å skyve foran seg en liten gruppe for å mistenkliggjøre en stor gruppe. Men ikke bare potensielle terrorister, ogs potensielle pedofile, smuglere, drapsmenn. Vi vil alle bli sett på som potensielle kriminelle.

Dette er et lite skritt i å ta fra oss alle våre rettigheter. Illusjonen om at en er uskyldig inntil det motsatte er bevist blir endret med at du er skyldig om de ikke har overvåkninsgsdata som tyder på at du er uskyldig. Politiet har lenge lengtet etter å ha alles DNA og GPS lokasjon under påskudd av at det er enklere å utelukke eventuelle feilanmeldelser ved at man har data på hvor alle har oppholdt seg under en kriminell aktivitet.

Som vanlig skyver politiet en liten gruppe potensielt kriminelle foran seg for å få fullmakter for å overvåke oss alle.  Media hjelper godt til å få mennesker til å tro at det å frata oss alle friheter for å «beskytte» oss mot kriminalitet som enda ikke har skjedd. Man kan dra assosiasjoner til filmen Minority Report er enkel å dra og den filmen belyser godt trusselen dette har for vanlige menneskers frihet.

Dessverre ser vi her at politiet helst vil sitte og drikke kaffe og ikke etterforske kriminalitet i det hele tatt. Det er mye enklere å overvåke alle slik at man bare kan hente inn kriminelle. Ved å kontrollere hver eneste grenseovergang i både inn og utland så får politiet det desto enda enklere. Dessverre er det slik det ender. Veien til helvete er som kjent brolagt med gode intensjoner, men den som sovner i et demokrati våkner i et diktatur. Vi er mange som har våknet i et diktatorisk Norge i dag.

Mange av oss opplever jevnlig overgrep fra statens side og våre medmennesker ler av oss og sier vi er syke i hodene våre og at ingen i Norge blir forfulgt og trakassert av myndighetene. Dessverre ser vi i media flere ganger i uken saker som omhandler nettopp dette.

En overvåkning av alle som kommer inn i eller reiser ut av landet med fly er ikke en gang første skritt i full overvåkning av borgere. Statsminister Erna Solberg har flere ganger tatt til orde for å holde på all data vi borgere har på internett over veldig lang tid, samtidig som hennes egne selv sletter kritisk informasjon om Corona håndteringen. Det kan virke som dette er gjort med overlegg da de er blitt tatt i å slette informasjon selv etter de er blitt bedt om innsyn. Er det en tilfeldighet at det samme også skjedde i Danmark?

Vi blir også overvåket hos legen, barna våre blir holdt under oppsikt av helsestasjon, barnehage og skole. Samtidig vil de ha psykologer inn i skolene for å overvåke barna våre enda mer og oppdager de noe de selv mener er et avvik så kobles barnevernet inn. Selv om barnet har det fint, trygt og godt – Men feil adferd er viktig å endre skal vite.

Vi må si et klart NEI til overvåkning av grensepasseringer – men jeg tror ikke det skjer for Nordmenn er dessverre veldig autoritetstro og jeg tror at om myndighetene hadde foreslått en arbeidsleir for «konspirasjonsteoretikere» så hadde 90 prosent av folket jublet det frem slik som tyskere gjorde i 30- tallets Tyskland mot jødene. Det er trist å tenke på men Corona situasjonen har vist at propaganda har fått angiversamfunnet til å vise sitt sanne ansikt og man ser også klart hvordan klasseskillet mellom de statstro og «undermenneskene» vokser frem, akkurat som i tidligere nevnte Tyskland.

Vi blir også holdt under oppsikt når vi reiser rundt om i landet. Offentlig transport blir lagret data hver gang vi benytter oss av reisekort eller betaler med apper, og kontant betaling for reise er mindre og mindre utbredt. Bomstasjonene holder rede på hvor vi kjører og befinner oss samtidig som basestasjonene for mobiltelefoni holder rede på oss. Data blir lagret og sendt mellom kommunegrenser hver gang vi reiser mellom kommunene.

Arrestert på grunn av algoritmer
Et samfunn som vil kontrollere alle for å bøtlegge og fengsle uten etterforskning er tyrrani
Arbeidsleir på vei tilbake?
Er det slik at arbeidsleit for undermennesker er på vei tilbake?
Vi overvåkes overalt
Fri bevegelse som vi har grunnlovsfestet eksisterer ikke lenger
All digital betaling lagres og overvåkes
Dine kjøp av varer, tjenetser eller transport blir overvåket og kan bli brukt mot deg.
Kontant btaling er på god vei å bli kriminalisert
Myndighetene ønsker ikke at vi skal kunne betale med penger. Alt skal være digitalt og sporbart - Å ikke betale en andel til staten er jo kriminellt.
Det blir stadig flere kameraer
Kameraer som overvåker oss kommer stadig opp flere og flere steder. Det er enkelt for staten å implementere personkontroll systemer som de har i Kina når den tid kommer.
Previous slide
Next slide

Overvåkning på anbud

Norge har også satt ut mye overvåkning på anbud. Konsulentselskaper som Geelmuyden Kiese og advokatkontor rundt om i landet overvåker borgeres pengebruk og internettbruk og melder til politiet ved mistanke om ulovlige transaksjoner nedlastinger og også hva folk skriver på internett.

Banker får nå rett og slett ikke lov å drive bank tjenester om de ikke konstant plager kundene sine med hvor de har fått penger fra og hvor de skal bruke dem. De melder også ifra om man tar ut et større pengebeløp. Også butikker melder videre til myndighetene om folk kjøper dyre ting og betaler med kontanter.

Alt dette for å lette politiets arbeid samtidig stiger stadig politiets utgifter og skattene for oss vanlige lovlydige borgere økes for å kunne finansiere politiet som igjen henlegger alt for mye saker med kriminalitet begått mot skattebetalere. Om du derimot betaler noen svart for å male huset ditt, eller du plasserer pengene dine feil så er politiet raskt ute og arresterer deg for å ha underslått penger. Det er en utrolig skummel utvikling og jeg er redd for at den eneste måten å få satt en stopp på dette på sivilisert vis er over og det skremmer meg å tenke på mine barns generasjon og hvilke kamper de kommer til å oppleve. Det er skumle assosiasjoner til regimer vi overhode ikke ønsker å sammenligne oss med.

Hva tror du?

Legg igjen en kommentar

Del

Flere innlegg

Gratulerer med dagen

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen mine lesere! – Ja hvordan skal vel dagen feires hos dere? Her blir nok dagen forbigått i relativt stillhet men med kake.

Ransomware pandemien

Samtidig som vi er opptatt av om naboen ønsker vaksine eller om fremmede i butikken bruker maske eller ikke og arbeidsledigheten har steget med nesten

Ta en titt i butikken