Kurv kr
0
0
Subtotal: kr

Du har ingen produkter i handlekurven.

Politiet vil være anonyme

Politiet har lenge villet ha seg frabedt å bli filmet og fotografert når de utfører sitt arbeid. Dette har de begrunnet med at det er frekt å blant annet ta bilder av ulykker og personvern for kriminelle som blir arrestert. Vi vet alle at politiet ikke bryr seg nevneverdig om dette da media selvfølgelig ofte er like raskt som politiet på plass ved ulykker og publiserer slike bilder. Nei, det de ikke ønsker er å bli fotografert og filmet når de er blitt beordret ut av en barnevernsleder uten juridisk utdannelse og uten rettslig kjennelse for å «redde» barn ut fra sine familier med et såkalt hastevedtak.

Det finnes flere filmer og bilder av flere politifolk som brutalt trenger seg inn i hjemmene til mennesker og jager livredde barn for så å hoppe på dem og slå dem hardt, påføre dem håndjern og påføre dem håndjern og låse dem inn i politibil for å kjøre dem til «sikkerhet» i et barnevernsmottak. Det finnes også alt for mange filmer av politi som brutalt slår ned barnevernsbarn som ikke trives i institusjonen, som ikke blir hørt og som utagerer fordi de vil hjem til mor og far. Da er politiet de som må komme og slå vett inn i barna at de har det bedre på institusjon der de kan bli lemlestet av ansatte og politi.

Justiskomiteen vil sikre full identitetsskjerming for politiansatte

Politiet gjemmer seg bak at de er redde for at noe kan skje med dem eller familien privat som en konsekvens av jobben. De fremstiller det som at de blir truet av kriminelle bander på jevnlig basis, men det er velkjent at politi og røver er kolleger. Altså de jobber innenfor samme felt, men er i konkurranse. De kriminelle vet at de jages av politiet og de vet hva de driver med. Det er sjelden at småbander og andre kriminelle utgjør en trussel for politiet. Det er sannsynlig de enkelte ganger blir jaget og truet av større bander, narkotika kriminelle med mye penger og store organisasjoner og der må vi beskytte politiet. Den beste måten etter mitt syn er full legalisering av narkotika, slik at politiet ikke faktisk ender opp å beskytte det kriminelle markedet og opprettholde et skyhøyt prisnivå, men det er en annen debatt.

De truslene politiet er redd for er nettopp tidligere nevnte filmer og bilder der politiet utøver grov vold mot skattebetalere som aldri har gjort noe kriminelt. Trusselen de føler er ikke trusler om vold mot dem selv eller familien, men trusselen om å bli vist på sosiale medier mens de begår disse kriminelle handlingene mot barn og andre medmennesker. Denne trusselen er selvfølgelig belastende og dette setter følelser i sving hos mennesker som ser det. Men et forbud mot slikt og å «beskytte» politiet fra å identifiseres er helt feil vei å gå.

Politiet selv mener at halvparten av polititjenestemennene våre er ofre for trusler fra oss skattebetalere, men om det er så stort problem så må politiet gjøre enormt mye som gjør folk fortvilet. Har politiet anmeldt disse forholdene til politiet?

Vi ender fort opp med å bli et diktatur som Kina og andre land der politiet ønsker å beskytte seg selv fra å bli filmet når de banker opp barnevernsbarn eller slår ned mødre når de skal «redde» barn fra dem. Politiet har beviselig brukt unødvendig mye makt mot barn og foreldre i barnevernssaker. Man kan også se på politiet i USA med den ferske Chauvin dommen i Floyd saken. Politiet er offentlige tjenestemenn og jobber for offentligheten og skal derfor ikke ha noen beskyttelse mot å bli fotografert og filmet.

Hva om politiet heller hadde begynt å passe på skattebetalerne som de er betalt for av oss, innbyggerne og ikke brukt makt mot foreldre og barn som ikke ønsker å bli reddet. Eller sluttet å slå ned barn som rømmer fra institusjoner. tenk om de heller kunne sett at barnet ikke VIL gå fra sine foreldre og snudd og arrestert barnevernslederen som rekvirerte dem til oppdraget? Da ville vi sett bedring, dette er dessverre noe politiet og myndighetene ikke ønsker. De er ikke videre interessert i å beskytte oss, de er mer interessert i å beskytte egne økonomiske interesser og vi, skattebetalerne er ikke verd mye. Vi er skattekveg og er vi ikke produktive nok så brukes politiet mot oss og frarøver barna våre og setter dem i et enormt byråkratisk system som koster skattebetalere store penger.

Politiet har på ett år utført 2800 oppdrag for barnevernet. Dette er oppdrag mot familier og barn uten rettsak, uten rettslig kjennelse og oppdrag der det ofte blir brukt håndjern og utøvd vold, ofte i ekstrem stor grad. Hva gjør det med en 14 åring å bli slengt i bakken av 3 uniformerte voksne menn og slått ned, påført håndjern og satt inn i en politibil, når det eneste kriminelle han har gjort er å ville vært hos mamma og pappa? Heldigvis, skal man nå begynne å føre statistikk over slik politibruk nå, men kommer det til å hjelpe?

Kina og andre menneskerettighetsløse land har lenge beskyttet politiet fra befolkningen. Dette er ikke demokratisk og det er en hån mot oss folket. Vi blir nå, om dette går gjennom, straffet for å filme og vise politiets brutale overgrep mot oss som mennesker. Vi er igjen rettsløse og uten muligheter for å dokumentere og beskytte oss selv.

Politiets overgrep maktmissbruk voldsbruk mot barn

Legg igjen en kommentar

Del

Flere innlegg

Gratulerer med dagen

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen mine lesere! – Ja hvordan skal vel dagen feires hos dere? Her blir nok dagen forbigått i relativt stillhet men med kake.

Ransomware pandemien

Samtidig som vi er opptatt av om naboen ønsker vaksine eller om fremmede i butikken bruker maske eller ikke og arbeidsledigheten har steget med nesten

Ta en titt i butikken