Kurv kr
0
0
Subtotal: kr

Du har ingen produkter i handlekurven.

Nå skal endelig barnevernet registrere bruk av politi

Det er hårreisende at barnevernet frem til nå ikke har ført statistikk over når de rekvireres politiet til å ta barn fra familier. Vi vet fra gjentatte reportasjer i bla Aftenposten at mange barn i Norge har blitt jaget og påført håndjern av politiet som på oppdrag av barnevernet skal «redde» disse barna fra foreldrene deres. Når barna flykter fra «redningen» sier det mye om at vedtaket er feil i mitt hode.

At politiet kan rekvireres av barneverns byråkrater som ikke har noen juridisk utdannelse eller rettslig kjennelse er for meg helt sinnsykt . At de i tillegg frem til nå ikke har ført noen statistikk over hvor ofte dette skjer er helt håpløst. Det vitner om et system som ser på seg selv som overmennesker. Der lov og rett helt faller bort.

At politiet selv ikke ser at de jager barn som ikke vil bort fra mor og far er også veldig skummelt.

Norge har også en masse dommer fra menneskerettighetsdomstolen der de har tatt barn fra familier der de aldri skulle gjort det.

Det er bra de np skal føre statistikk på dette, men enn då lenge politiet selv trenger rettslig kjennelse for å ransaket eller pågripe pedofile er det en skamplett på norsk side å tillate at mennesker helt uten juridisk kompetanse kan rekvirere politi til å ta barn fra familier helt uten noen rettsprosess.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Del

Flere innlegg

Gratulerer med dagen

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen mine lesere! – Ja hvordan skal vel dagen feires hos dere? Her blir nok dagen forbigått i relativt stillhet men med kake.

Ransomware pandemien

Samtidig som vi er opptatt av om naboen ønsker vaksine eller om fremmede i butikken bruker maske eller ikke og arbeidsledigheten har steget med nesten

Ta en titt i butikken